кадри: БНТРедактор: Мигрантски натиск се е засилил през последния месец, явно

...
кадри: БНТРедактор: Мигрантски натиск се е засилил през последния месец, явно
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ предупреди за нови мигранти в Харманли, иска отговори от министър Рашков

кадри: Българска национална телевизия

Редактор: 

Мигрантски напън се е засилил през последния месец, очевидно се възобновява Балканският път, който едно забравено разбиране в България и в Европа, това сподели депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в студиото на Българска национална телевизия. В поддръжка на думите си той сподели фотоси на мъже, които се разхождат в Харманли и Любимец, за които той твърди, че са мигранти. Иванов съобщи, че той и други представители на ГЕРБ са се убедили в това, само че без да са разговаряли персонално с мъжете. Те обаче явно не били български жители, което си личало от това по какъв начин са се настанили в зелените площи.

По думите му жителите на Харманли се тормозят, че тези бежанци не се прибират в откритото време в бежанския център, който е ситуиран там. Жените пък се тормозят да стоят в парковете и градинките. Ръководството на центъра не е задължено да упражнява надзор за прибирането им,поясни Александър Иванов.

ГЕРБ са отпавили запитване към служебния вътрешен министър Бойко Рашков за миграционния напън и контрола, който той упражнява и се надяват да получат отговор в Народното събрание.

Според депутатът от ГЕРБ допреди 2 месеца физическата защита на границата, оградата, оборудванията са предпазвали от напън на мигранти. Сега контролът обаче бил занижен.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР